Home / Brummen-Regiobode / Avond4daagse Brummen in aantocht

Avond4daagse Brummen in aantocht

BRUMMEN – Wandelsportvereniging Brummen tekent ook dit jaar weer voor de organisatie van de Avond4daagse in Brummen. Van maandag 3 tot en met donderdag 6 juni kunnen deelnemers weer de paden op, de lanen in.

Ook dit jaar kunnen wandelaars weer kiezen uit routes van 5, 7,5 en 10 kilometer lang. Starten kan tussen 18.00 en 19.00 uur vanaf de kantine van Korfbalvereniging Mélynas op de Hazenberg.
Inschrijven kan van maandag 27 tot en met vrijdag 31 mei elke avond tussen 18.00 en 19.00 uur in de hal van Tolzicht in Brummen. Deelname kost 4 euro voor deelnemers van groepen en jongeren tot en met zestien jaar, 4,50 euro voor volwassenen en 3 euro voor mensen die geen medaille hoeven. Eén avond meewandelen kost eveneens 4 euro. Wie zich later inschrijft, betaalt 0,50 euro meer.
In 1979 werd de eerste avondvierdaagse van Brummen georganiseerd door een aantal vrijwilligers en leden van gymnastiekvereniging Sparta. Dit was zo’n succes dat later de wandelsportvereniging werd opgericht. Deze club organiseert nu al 41 jaar de vierdaagse.

www.wsv-brummen.nl

Lees ook

Vogels kweken meer in trek als huishobby

LOENEN – Zoals vele verenigingen heeft ook de vogelvereniging Vogelvreugd in Loenen te kampen met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.