Home / Nieuws / Argentijnse Tango in de Kapel Ellecom

Argentijnse Tango in de Kapel Ellecom

ELLECOM – Het orkest Toca Tango speelt zondag 19 mei Argentijnse tango’s in de Kapel in Ellecom. Het publiek wordt vanaf 15.00 uur meegenomen in een optreden van vurige hartstocht, hopeloze liefde en bitterzoete herinnering.

Toca Tango bestaat uit zeven instrumentalisten en een zangeres. Met een bezetting van piano, violen, bandoneon, accordeons en bas brengt Toca Tango een breed en gevarieerd programma met tango’s, walsen en milonga’s van componisten als Piazzolla, Canaro en Troilo. Er is deze middag niet alleen muziek; het danspaar Jacqueline en Herman zal ook laten zien hoe in de cafés van Buenos Aires de tango wordt gedanst. Na de pauze is de vloer open voor iedereen die al was aangestoken door het tangovirus en kan er worden gedanst op de muziek van Toca Tango.
Het optreden van Toca Tango begint om 15.00 uur, de zaal opent om 14.30 uur. De entree bedraagt 12 euro. De Kapel in Ellecom is te vinden aan de Zutphensestraatweg 1. Reserveren kan via www.guustangelder.nl.

Lees ook

Inzameling koffiepunten voor de regionale voedselbank

REGIO – De maand december zamelt de Lionsclub Zutphen koffiepunten in van Douwe Egberts en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.