Home / Rheden-Regiobode / ANWB Rollatorcheck in Rheden en Velp

ANWB Rollatorcheck in Rheden en Velp

VELP / RHEDEN – Bezitters van een rollator kunnen deze gratis laten controleren op mogelijke gebreken. Op diverse locaties in Rheden en Velp wordt een rollator-check aangeboden.

Tijdens de check wordt de rollator gecontroleerd op mogelijke gebreken. Kleine problemen worden ter plekke verholpen, terwijl de eigenaar ondertussen een kopje koffie drinkt. Ook wordt de rollator op de juiste hoogte afgesteld. Daarnaast worden tips en instructies gegeven over lichaamshouding en hoe je veilig achter een rollator kunt lopen. Dit wordt per toerbeurt gedaan door Douveren & van Harten Manuele therapie & Fysiotherapie, Fysiotherapie Ter Horst en Fysio-Ergo therapie De Berkel Rheden.
De rollatorchek wordt aangeboden door de ANWB en gemeenten Rheden en Rozendaal, COSBO in samenwerking met Repair Café Rheden en Velp, Fietsservice Rheden en PlusBus Rheden & Rozendaal.

De rollatorcheck is mogelijk op woensdag 15 mei, van 10.00 tot 12.00 uur in de Elleboog en van 13.30 tot 16.30 uur in de Ulenpas, beide in Velp. Op zaterdag 25 mei is er van 10.00 tot 12.00 uur een rollatorcheck in Rhederhof in Rheden en van 14.00 tot 15.45 uur in De Poort in Velp.
Wie vervoer nodig heeft, kan door de PlusBus worden gehaald en gebracht. Een rit is te regelen via www.plusbusrhedenrozen-daal.nl of tel. 026-3707071 (van maandag tot en met vrijdag tussen 9.30 uur en 11.30 uur).

Lees ook

Kunstwerk ijsberen in ere hersteld

DIEREN – De ijsberen op het Callunaplein staan weer op hun oude vertrouwde plek. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.