Home / Doesburg-Regiobode / Anna, Jolieke en Pieter-Bas op de Poëzieklinkplek

Anna, Jolieke en Pieter-Bas op de Poëzieklinkplek

HUMMELO – Het optreden op de Poëzieklinkplek van de Kunstwandelroute op landgoed Enghuizen in Hummelo wordt zondag 12 mei ingevuld door zangeres en gitarist Jolieke van Osch en dichters Anna Wiersma en Pieter Bas Kempe. Het optreden vindt plaats van 14.30 tot 16.00 uur. Het houten minitheater van de Poëzieklinkplek is te vinden bij boerderij De Klevenhorst, waar bij slecht weer naar wordt uitgeweken.
De Kunstwandelroute is elke dat te lopen tussen zonsopkomst en zonsondergang tot en met Pinkstermaandag 10 juni. De routebeschrijving annex catalogus is voor 5 euro verkrijgbaar bij hotel De Gouden Karper of bij café FF naar Steef. Beide locaties zijn tevens begin- en eindpunt van de route, die 3,5 kilometer lang is en 35 kunstwerken telt.

Lees ook

Stormschade in Angerlo

ANGERLO – De brandweer van Giesbeek is donderdagochtend 21 januari druk geweest met het opruimen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.