Home / Brummen-Regiobode / Andreas rommelmarkt

Andreas rommelmarkt

BRUMMEN – Zaterdag 11 mei wordt, in de nabijheid van de voormalige R.K. Kerk aan de Primulastraat in Brummen, voor de 26e keer de grote Andreas Rommelmarkt gehouden. De organisatiecommissie heeft sinds oktober vorig jaar weer ontzettend veel goederen ingezameld die te koop worden aangeboden. Op zaterdag 11 mei wordt er vanaf 9.00 uur tot 15.00 uur vanuit groot aantal kramen, die zijn opgesteld in de Tuinstraat en rondom het Andreashuis, een grote diversiteit aan kleine en grote artikelen aangeboden. Om 14.00 uur is er een veiling van de meest waardevolle zaken. Voor de tuinliefhebbers is er een groot assortiment planten. Verder is er live muziek en ook aan de kinderen is weer gedacht. Zij kunnen zich onder andere vermaken op het springkussen.

Lees ook

Workshop over inclusie

GEM. APELDOORN – Omdat de oudejaarsborrel niet door kan gaan, houdt de Apeldoornse fractie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.