Home / Nieuws / 111 Klassieke voertuigen bij de Oranje Klassieker Rit Velp

111 Klassieke voertuigen bij de Oranje Klassieker Rit Velp

VELP – Ondanks het aangekondigde slechte weer stonden er op Koningsdag toch nog 111 Klassieke voertuigen aan de start van de Oranje Klassieker Rit in Velp. Na een pauzestop aangedaan te hebben bij restaurant Juffrouw Tok in Didam vervolgde de stoet de rit om uiteindelijk in het Villapark te eindigen. Ook hier bleek uiteindelijk nog een mooi aantal voertuigen te eindigen ondanks kou en dreiging van regen.
In de Villavijver vaarden RC bootjes van OKRV vrijwilligers en ondertussen vertolkte de band Rianne and Friends een breed genre aan muzikale klanken. De jury had vervolgens de moeilijke taakt om de winnaars te kiezen. De heer en mevrouw Gisbertz uit Doetinchem wonnen met hun Jaguar XK150 uit 1958 de eerste prijs. Zij waren geheel in stijl van de auto en zijn tijd gekleed. De tweede plaats was voor Dhr. T. Bieneman met zijn Chevrolet Master 85 Business Coupé. B. De familie Hak uit Zevenaar won met de Chrysler Newportn de derde plaats.

Lees ook

Op heterdaad betrapt

DIEREN – Een oplettende getuige heeft ervoor gezorgd dat in de nacht van 5 op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.