Home / Nieuws / Zoeken naar het gouden ei

Zoeken naar het gouden ei

RHEDEN – Op de zonovergoten Tweede Paasdag kwamen veel ouders met hun kinderen naar het bezoekerscentrum van de Veluwezoom in Rheden. De paashaas had eieren verstopt en de kinderen hadden de mooie taak om deze te vinden. In twee leeftijdscategorieën konden de kinderen zoeken naar de eieren. Eerst was het de beurt aan de kleintjes tot 5 jaar, daarna konden de oudere kinderen speuren naar de eitjes. Kinderen die een gouden, zilveren of bronzen ei vonden, kregen een speciale prijs. Milo was de gelukkige vinder van het gouden ei. Op de foto is te zien dat hij deze trots aan de paashaas geeft. Naast het eieren zoeken konden kinderen zich ook laten schminken en paasmandjes maken.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Voetbalclinic v.v. Dieren groot succes

DIEREN – Om het seizoen officieel te openen gaf het 1e elftal van v.v. Dieren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.