Home / Rheden-Regiobode / Zilveren Zondag nieuw in Dieren

Zilveren Zondag nieuw in Dieren

DIEREN – Helemaal nieuw in de gemeente Rheden: het culturele initiatief Zilveren Zondagen. Iedere tweede zondag van de maand organiseren een aantal partners uit de gemeente een inspirerende middag voor ouderen in Dieren, Rheden of Velp.

Het Filmhuis Dieren heeft zondag 14 april de primeur. Samen met cultuurbedrijf RIQQ heeft het Filmhuis een vertoning georganiseerd op locatie Beverode. Daar wordt een ontroerende film vertoond over liefde en kunst. De aanvang is 14.30 uur, inloop is mogelijk vanaf 14.00 uur. De toegang is 6 euro, inclusief een consumptie. Aanmelden is niet nodig. De film vertelt het ontroerende levensverhaal van een jonge vrouw met reuma. Ze laat zich niet tegenhouden door haar handicap, ontpopt zich tot een populair schilderes en vindt de liefde. Een intiem portret van een bijzondere kunstenares. Met haar doorzettingsvermogen en optimisme weet ze je hart te veroveren.

De Zilveren Zondag is nadrukkelijk ook bedoeld en toegankelijk voor ouderen die niet gemakkelijk van huis komen; ook zij zijn van harte welkom om hiervan te komen genieten en mee te doen. Meer informatie is te vinden op de website.

www.zilverenzondag.nl

Lees ook

Nieuwe sponsoren voor v.v. Dieren

DIEREN – VV Dieren is blij met twee nieuwe sponsoren. Bertho van den Ent van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.