Home / Rheden-Regiobode / Zadenverkoop IVN-tuin Rheden

Zadenverkoop IVN-tuin Rheden

RHEDEN – IVN Oost-Veluwezoom houdt op zondag 7 april van 11.00 tot 16.00 uur haar jaarlijkse verkoop van zaad van wilde planten uit de IVN-tuin. Traditioneel vindt deze plaats binnen in het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten, Heuvenseweg 5a in Rheden. De tuin is gelegen naast het bezoekerscentrum.
Medewerkers van de IVN-tuin in Rheden hebben weer voor een aantrekkelijke collectie zaden gezorgd. Naast die van planten uit de rode lijst zoals korenbloem, slanke sleutelbloem, duifkruid, bolderik en rapunzelklokje zijn er ook zaden van planten voor vlinders en bijen, keukenkruiden, oude nutsgewassen en zomerboeketplanten. Voorbeelden zijn fenegriek, basilicum, lavas (maggi), pastinaak, boerentabak en gele ganzenbloem.
“Wilde planten zaaien is gemakkelijk, leuk en goedkoop”, aldus IVN. Zaaiadvies wordt bijgeleverd.

www.ivnoostveluwezoom.nl

Lees ook

Cursus Psychiatrie in vogelvlucht

RHEDEN – Incluzio Rheden organiseert in samenwerking met Indigo Gelderland de cursus Psychiatrie in vogelvlucht. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.