Home / Brummen-Regiobode / Workshop over veilig het internet op

Workshop over veilig het internet op

Workshop over veilig het internet op

BRUMMEN – Vrijdag 12 april houdt SeniorWeb in Bibliotheek Brummen een workshop ‘veilig het internet op’. Vragen die aan bod komen zijn onder andere: welke persoonlijke gegevens worden er allemaal verzameld? Hoe zit dat nu precies met cookies en waar ga je mee akkoord? Veilig bestellen op het Internet en veilig formulieren invullen (SSL’s) Spam mailings, hoe, wat, waarom en hoe te verminderen? Tijdens deze workshop van 2 uur besteedt docent Ruben Zuidervaart volop aandacht aan deze vraagstukken. Uiteraard is er ook ruim de tijd om vragen te stellen. De workshop vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur in de bibliotheek van Brummen. Aan de workshop zijn geen kosten verbonden, alleen een vergoeding voor koffie of thee. Deelnemers kunnen een eigen laptop, tablet of smartphone meenemen. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar seniorwebbet@gmail.com of via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl.

Lees ook

Hele bebouwde kom van Brummen wordt 30 km/uur

BRUMMEN / LEUVENHEIM – De snelheid binnen de gehele bebouwde kom van Brummen en een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.