Home / Doesburg-Regiobode / Workshop over dementie in Hummelo

Workshop over dementie in Hummelo

Workshop over dementie in Hummelo

HUMMELO – In april wordt in Hummelo een tweetal workshops gegeven over dementie. Deze worden gegeven door Heidi Nusselder, woonachtig in Hummelo. Zij is eigenaar van haar bedrijf Brein Inzicht en richt zich op advies rondom dementie. Ze geeft trainingen en voorlichtingen aan groepen. Ook coacht ze mensen met dementie en hun naastbetrokkenen. Mede-organisator is Elly Smeitink. Zij is onder andere werkzaam als directie- en teamcoach voor bedrijven en organisaties, met oog voor ontwikkeling.De workshops vinden plaats op dinsdag 9 april van 14.15 tot 16.30 uur en op donderdag 25 april van 18.45 tot 21.00 uur bij FF naar Steef. De kosten bedragen 12,50 per persoon. Aanmelden kan via tel. 06-10665701 of heidi@breininzicht.com.

Lees ook

Bijeenkomst over locatie Horizon de Ooi

DOESBURG – Woensdag 25 november houdt de gemeenten Doesburg een bijeenkomst in De Waag om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.