Home / Brummen-Regiobode / Wolvilten en een moestuin voor de kleintjes

Wolvilten en een moestuin voor de kleintjes

KLARENBEEK – Er is van alles te doen voor de kleintjes in Klarenbeek. Ouders met hun kinderen van 0 tot 4 jaar kunnen op woensdag 17 april om 10.00 uur gezellig aanschuiven bij de MFC inloop.

Onder leiding van Marloes van de Wildakker vilten ze een eierdop om de eitjes lekker warm te houden of een vrolijke paashanger om op te hangen. Grootouders zijn ook welkom om gezellig mee te knutselen. De kosten bedragen 2 euro per persoon.
Kinderopvang Klarenbeek gaat deze zomer aan de slag met een heuse moestuin voor de kinderen van de opvang. Er zijn al plannen voor mooie bakken waar alle plantjes en zaadjes in kunnen groeien. Een opa heeft ook zijn hulp aangeboden om samen met de kleintjes de moestuin tot een succes te maken. Nu is er nog budget nodig voor de investering in plantjes, zaden en heel belangrijk, tuingereedschap waar de kleintjes mee aan het werk kunnen in hun moestuin.
Op woensdag 24 april wordt tussen 10.00 en 12.00 uur een grote bingo gehouden in het MFC om tegemoet te komen in de kosten van deze materialen. Hiervoor zijn ouders en vrijwilligers driftig prijsjes aan het verzamelen. Leuke spulletjes die geschikt zijn voor de bingo kunnen worden ingeleverd bij de Kinderopvang of aan de Bosweg 25 te Klarenbeek.

Lees ook

Uit de bocht gevlogen

TONDEN – Zaterdag 14 november rond 13.50 uur vond op de kruising van de Langedijk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.