Home / Rheden-Regiobode / Wild zoeken op Veluwezoom

Wild zoeken op Veluwezoom

Wild zoeken op Veluwezoom

RHEDEN – Op zaterdagochtend 6 april kunnen volwassenen met een gids van Natuurmonumenten mee op een ochtendwandeling door Nationaal Park Veluwezoom. Er wordt specifiek gezocht naar diersporen en als de wandelaars geluk hebben, zien ze ook nog echt wild. De wandeling begint om 6.30 uur en duurt tot 9.00 uur. Kosten voor deelname zijn: 7 euro voor leden van Natuurmonumenten en 10 euro voor niet-leden. De start is bij Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden. Aanmelden kan via de website www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom. “Vergeet de verrekijker niet en controleer elkaar na afloop op teken”, tipt Natuurmonumenten. Honden mogen niet mee op de wandeling.

Foto: Natuurmonumenten

Lees ook

Online Ik buurt mee-lezing Van Plato tot Danto

VELP – Peter Zuidema verzorgt woensdag 9 december een Ik buurt mee!-lezing over kunst door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.