Home / Rheden-Regiobode / Wild sporen voor kinderen

Wild sporen voor kinderen

RHEDEN – Op zondagochtend 28 april om 7.00 uur kunnen kinderen speuren naar naar wild in Nationaal Park Veluwezoom in Rheden. De kosten voor deelname aan deze activiteit zijn 5 euro voor leden en leden van OERRR en 8 euro voor niet-leden. De activiteit is geschikt voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Er wordt gestart bij het bezoekerscentrum. Aanmelden kan via www.natuurmonumenten.nl. Ouders én kinderen kopen een kaartje.

Lees ook

Gezond koken op school

RHEDEN – De leerlingen van basisschool De Holtbanck in Rheden hebben onlangs een bijzondere kookles …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.