Home / Brummen-Regiobode / Wijziging oud papier Loenen

Wijziging oud papier Loenen

Wijziging oud papier Loenen

LOENEN – In verband met Koningsdag op zaterdag 27 april, wordt op zaterdag 20 april zowel langs route 3 als route 4 het oude papier in Loenen opgehaald. Route 3 omvat de straten Loenerdrift, Watermolen, Molenbeek, Bruisbeek, Engelenburg, Derk Mulderweg, Leeuwenbergweg, Hoofdweg tot Blanken, Vrijenbergweg en Beekbergerweg. Route 4, die nu dus een week eerder wordt aangedaan, omvat de straten Horstweg, Hackfortweg, Wolff Gabriëlsweg, Cornelis Hendrixstraat, Hendrick Berntsweg, Jouchem Sprinckmeijerweg, Rutger Swarthofweg, Jan Goossenweg, De Wiekelaar, De Kempe, Reuweg, Molenallee, Droefakkers en Groenendaalseweg.

Lees ook

Workshop over inclusie

GEM. APELDOORN – Omdat de oudejaarsborrel niet door kan gaan, houdt de Apeldoornse fractie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.