Home / Rheden-Regiobode / Wijnproeven in het Dorpshuis Spankeren

Wijnproeven in het Dorpshuis Spankeren

Wijnproeven in het Dorpshuis Spankeren

SPANKEREN – De vrijwilligers van Stichting Dorpshuis Spankeren houden op zondag 7 april een wijnproeverij. Van 15.00 tot 17.30 uur presenteert Eva María Valer Melchor een aantal Rioja wijnen van haar bedrijf Vinos Y Mas. Met passie zal ze de bezoekers vertellen over ‘de prachtige wijnen uit haar geboortestreek die garant staan voor kwaliteit’. Uiteraard wordt de gelegenheid geboden de wijn te proeven. Na de proeverij is er gelegenheid wijn te kopen. De deelname aan de wijnproeverij is 5 euro per persoon. Het drinken van wijn is niet noodzakelijk, er is ook bier en frisdrank. De proeverij wordt gehouden in het Dorpshuis te Spankeren.

www.dorpshuis-spankeren.nl

info@dorpshuis-spankeren.nl

Lees ook

Gemeenteraad akkoord met garantstelling voor zonnepark De Bocht

DIEREN – De gemeente Rheden gaat garant staan voor een deel van de lening die …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.