Home / Rheden-Regiobode / Wie wint het reuze paasei van Veelzijdig Velp?

Wie wint het reuze paasei van Veelzijdig Velp?

VELP – Veelzijdig Velp heeft zich ingespannen om het centrum van Velp zaterdag 20 april veel leuker te maken dan normaal. Vanaf 13.00 uur is de Paashaas in Velp en aan het eind van de middag gaat er iemand naar huis met een mega-paasei van 55 cm en 4 kilo zwaar.

De Paashaas is er niet alleen om mee op de foto te gaan, maar deelt ook driehonderd paaseieren uit. In ruim honderd van die eieren zit een prijs verstopt. De winkeliers van Veelzijdig Velp hebben daarvoor een leuk prijzenpakket beschikbaar gesteld, variërend van een Swatch horloge en leren laptoptas tot bonnen voor korting, lekkernijen voor Pasen of een gratis groepsfoto. In een aantal van de honderd paaseieren heeft de Paashaas zelfs contant geld verstopt. Het advies van Veelzijdig Velp is wel om meteen te kijken of er een prijs in het ei zit, want sommige prijzen zijn, vanwege de houdbaarheid, alleen op 20 april inwisselbaar.

Banketbakkerij Teunissen heeft speciaal voor de gelegenheid een reuze paasei gemaakt. Het 55 cm hoge ei weegt maar liefst vier kilo en is bijzonder gedecoreerd. Het ei is nu al te zien in de etalage van Martin Kranenburg op de hoek van de Emmastraat en de Hoofdstraat. Daar is ook een feestelijk gedekte paastafel te zien alleen maar paaseitjes. Heel veel paaseitjes. Wie het gigantische paasei wil winnen moet het aantal paaseitjes raden. Meedingen kan door vóór 20 april 16.30 uur een bericht te sturen met het aantal eitjes, naar 06 241 66 241. Meespelen kan ook via de Facebookpagina van Veelzijdig Velp.

Lees ook

Kunstwerk ijsberen in ere hersteld

DIEREN – De ijsberen op het Callunaplein staan weer op hun oude vertrouwde plek. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.