Home / Rheden-Regiobode / Werkzaamheden fietspad Schapenbergweg

Werkzaamheden fietspad Schapenbergweg

DIEREN/ELLECOM – De gemeente Rheden gaat het laatste stuk fietspad tussen Dieren (verpleeghuis Intermezzo) en de Lange Juffer verharden en start daarmee op dinsdag 23 april. Hiermee wordt er een aantrekkelijk alternatief gecreëerd voor de huidige fietsroute die door de komst van de Traverse Dieren iets langer is.Tijdens de werkzaamheden is het fietspad drie weken volledig afgesloten. Fietsers worden omgeleid via de Burgemeester de Bruinstraat en de Postroute (langs kwekerij en wijngaard).

Lees ook

Nieuwe sponsoren voor v.v. Dieren

DIEREN – VV Dieren is blij met twee nieuwe sponsoren. Bertho van den Ent van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.