Home / Rheden-Regiobode / Welke naam krijgt het nieuwe zwembad?

Welke naam krijgt het nieuwe zwembad?

RHEDEN – Gemeente Rheden vroeg inwoners eind januari mee te denken over een naam voor het nieuwe zwembad aan de Gruttostraat in Velp. Omwonenden en gebruikers selecteerden samen met de gemeente twee namen waaruit inwoners nu de definitieve naam kiezen. Er kwamen ruim 250 ideeën van inwoners binnen. De twee geselecteerde namen zijn Het Biljoenbad en Het Gruttobad. Inwoners kunnen nu stemmen op hun favoriete naam. Reageren kan weer via een bon in Regiobode van 3 april of via nieuwzwembadvelp@rheden.nl.
Het zwembad krijgt de naam met de meeste stemmen.De naam wordt begin mei onthuld. Er kunnen geen nieuwe namen meer aangeleverd worden.
De verwachting is dat de eerste baantjes na de zomer van 2020 getrokken kunnen worden. Het zwembad is bedoeld voor álle inwoners van de gemeente Rheden en omstreken. Meer informatie is te vinden op de website.

www.rheden.nl/nieuwzwembad

Lees ook

Twee auto’s in brand gestoken op Waterstraat in Velp

VELP – In de vroege ochtend van 28 november zijn, binnen 2 uur tijd zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.