Home / Rheden-Regiobode / Wandeling door Onzalige bossen

Wandeling door Onzalige bossen

DESTEEG – IVN Oost-Veluwezoom houdt op zondag 28 april om 14.00 uur een wandeling door de Onzalige Bossen. Er wordt gestart vanaf parkeerplaats de Lappendeken in De Steeg.De naam van dit bosgebied in Nationaal Park Veluwezoom roept altijd veel vragen op. Over de naam ‘Onzalige Bossen’ circuleren verschillende verhalen die ver teruggaan in de geschiedenis. Dit eeuwenoude bosgebied is lange tijd jachtgebied van de Oranjes geweest en kent een rijke historie. De gidsen nemen de wandelaars tijdens deze natuurexcursie mee terug in de tijd en verklaren de historie. Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. De excursie duurt ongeveer 2,5 uur.

Foto: Bouzian Salama

www.ivnoostveluwezoom.nl

Lees ook

Stuur een engel met goed nieuws

DIEREN – In deze coronatijd hebben veel mensen behoefte aan goed nieuws. Daarom organiseert de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.