Home / Rheden-Regiobode / Wandeling door de geschiedenis

Wandeling door de geschiedenis

Wandeling door de geschiedenis

DE STEEG – De Oudheidkundige Kring Rheden Rozendaal houdt zondagmiddag 14 april om 13.00 uur is weer de jaarlijkse wandeling door De Steeg. Dit keer wandelen deelnemers door het dorp aan de hand van het boekje dat verschijnt bij de tentoonstelling in het Parkhuis: ‘Een wandeling door De Steeg rond 1900’.
Ze staan stil bij gebouwen die er nog zijn, maar ook bij gebouwen die verdwenen zijn. Belangstellenden kunnen ook nog om 15.00 uur een lezing van Walter de Wit over het ‘De Steeg van toen’ volgen. De wandeling duurt een uur en begint om 13.00 uur vanaf het parkeerterrein van Het Wapen van Athlone. De gidsen zijn Harrie Kooijman en Jan van den Broek. Voor leden van de Oudheidkundige Kring Rheden Rozendaal is de rondleiding gratis; voor niet leden 3 euro.

Lees ook

Online Ik buurt mee-lezing Van Plato tot Danto

VELP – Peter Zuidema verzorgt woensdag 9 december een Ik buurt mee!-lezing over kunst door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.