Home / Brummen-Regiobode / Vroege vogelexcursie IVN

Vroege vogelexcursie IVN

Vroege vogelexcursie IVN

VOORSTONDEN – De zang van vogels vormt het thema van de natuurexcursie die IVN-Eerbeek op zondag 14 april houdt bij landgoed Voorstonden. Doordat vogels vooral vroeg in de ochtend actief zijn met zingen, begint deze vroege vogelexcursie dan ook om 7.00 uur. Het vertrekpunt is de parkeerplaats aan de Voorsterweg, tegenover het landhuis. De excursie duurt ongeveer twee uur. Zo vroeg in het jaar zijn de meeste bomen en struiken nog kaal, zodat men de vogels niet alleen kan horen maar zeker ook zien. Dus, wie mee wil met deze excursie heeft veel baat bij een verrekijker. Aan deze excursie zijn geen kosten verbonden. Wel zou het IVN het fijn vinden als de deelnemers na afloop een vrijwillige bijdrage zouden geven voor het IVN-werk. Aanmelden is niet nodig en ook kinderen zijn van harte welkom.

www.ivn-eerbeek.nl.

Lees ook

Geen dictee wel quizzen

BRUMMEN – Het op vrijdag 27 november geplande Groot Brummens Dictee kan helaas geen doorgang …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.