Home / Brummen-Regiobode / Vrijwilligers in het zonnetje

Vrijwilligers in het zonnetje

EERBEEK – Tijdens het optreden van Shantykoor de IJsselboei in de Beekwal in Eerbeek, op zaterdag 13 april, zijn vrijwilligsters Lenie en Alie in het zonnetje gezet. Er was Riwis-taart als dank voor hun grote en veelzijdige inzet. “Deze twee vrijwilligers zetten zich in op alle plekken binnen de Beekwal, in het restaurant en bij de activiteiten. Ze vallen in voor anderen die ziek of op vakantie zijn, denken mee en staan altijd klaar om de bewoners en cliënten fijne momenten te bezorgen”, aldus Annie Peeters, coördinator vrijwilligers en activiteiten.
De Beekwal is altijd op zoek naar vrijwilligers op diverse plekken in de organisatie. Wie een handje mee wil helpen kan zich melden bij Annie Peeters via apeeters@riwis.nl. “Vrijwilligers zijn voor onze bewoners de kers op de taart met voor u een dankbaar gebaar en contact met medevrijwilligers”, zegt zij.

Lees ook

Bijeenkomst over locatie Horizon de Ooi

DOESBURG – Woensdag 25 november houdt de gemeenten Doesburg een bijeenkomst in De Waag om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.