Home / Brummen-Regiobode / Vrienden van Tolzicht schenken Tovertafel

Vrienden van Tolzicht schenken Tovertafel

BRUMMEN – Onlangs is door de Vrienden van Tolzicht een Tovertafel overhandigd aan het Brummense Woonzorgcentrum. Deze Tovertafel is bedoeld om bewoners interactief te laten deelnemen aan geprojecteerde spellen op tafel. De Tovertafel wordt al enige tijd ingezet bij verschillende afdelingen van Tolzicht en enthousiast gebruikt door de cliënten. Door aanraking van het geprojecteerde wordt het van vorm veranderd, verplaatst of samengesteld tot bijvoorbeeld een schilderij. “Goed voor het welzijn van de cliënten. Ontspanning, beweging en geheugentraining in één”, aldus de Vrienden. De Vrienden van Tolzicht maakten deze aankoop mogelijk samen met het Nationaal Ouderen Fonds.

Lees ook

VriendenLoterij steunt vv Oeken met 5.000 euro

BRUMMEN – vv Oeken krijgt 5000 euro van de VriendenLoterij. De club uit Brummen (Broek) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.