Home / Rheden-Regiobode / Voorjaarsmarkt De Oude Plataan

Voorjaarsmarkt De Oude Plataan

Voorjaarsmarkt De Oude Plataan

DIEREN – Zaterdag 6 april is er weer een gezellige voorjaarsmarkt in De Oude Plataan in Dieren. Tussen 11.00 en 15.00 uur staan er kramen in het woonzorgcentrum aan de Zutphensestraatweg 5, met daarop snuisterijen, kaarten, bloemen, zelfgemaakte spullen, keramiek, poffertjes, ijs, oliebollen, broodjes en een loterij met prachtige prijzen. De opbrengst van de markt komt ten goede aan activiteiten voor bewoners van De Oude Plataan. De opbrengst van de taartverkoop en ijs is voor de Stichting Vrienden van De Oude Plataan. Wie nog spulletjes heeft voor de verkoop, kan deze vrijdag 5 april tussen 19.00 en 20.00 uur nog inleveren. Wie op dat moment niet kan, kan een afspraak maken met E. de Vink, tel. 0313-421884.

Lees ook

Auto in brand gestoken in bosgebied Velp

VELP – Op een parkeerplaats in het bosgebied aan de Bovenallee in Velp is woensdagochtend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.