Home / Doesburg-Regiobode / Voorjaarsconcert

Voorjaarsconcert

Voorjaarsconcert

DREMPT / HUMMELO – Muziekvereniging Hummelo en Keppel geeft op vrijdag 12 en zaterdag 13 april tweemaal haar Voorjaarsconcert in respectievelijk het Dorpshuis in Voor-Drempt en de Gouden Karper in Hummelo. Het opleidingsorkest, de fanfare, de slagwerkgroep en de Flexband hebben de afgelopen maanden veel gerepeteerd. Het programma is divers, voor ieder wat wils dus. En bij een vereniging hoort een gezamenlijke afsluiting: alle muzikanten gezamenlijk op het podium voor een mooie muzikale afsluiting. Om iedereen gelegenheid te geven om het concert te bezoeken, zal het op twee avonden plaatsvinden: 12 april in het Dorpshuis te Voor-Drempt en 13 april bij de Gouden Karper te Hummelo. Beiden avonden is de aanvang 19.30 uur en is de entree gratis.

Lees ook

Veteranendag in Gasthuiskerk Doesburg

DOESBURG – Op zaterdag 19 juni speelt Loulou Rhemrev om 13.00 uur haar succesvolle voorstelling …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.