Home / Brummen-Regiobode / Voorjaarsconcert La Fraternité

Voorjaarsconcert La Fraternité

Voorjaarsconcert La Fraternité

BRUMMEN – Muziekverenigingen Concordia uit Varsseveld en La Fraternité uit Brummen geven zondag 7 april een voorjaarsconcert in Plein 5 in Brummen. Beide muziekverenigingen hebben afwisselende nummers op hun repertoire. Concordia en La Fraternité treden afzonderlijk op maar er staat ook een gezamenlijk optreden op het programma. Zowel Concordia als La Fraternité bestaat al meer dan 100 jaar. De twee muziekverenigingen staan onder leiding van Andy Kievits. Het concert begint om 11.00 uur en duurt tot 12.45 uur. De zaal is open vanaf 10.45 uur. De toegang is gratis en iedereen mag komen genieten.

Lees ook

Sportclub Brummen presenteert staf selectieteams

BRUMMEN – Sportclub Brummen heeft in Djordi van der Hoop een nieuwe trainer voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.