Home / Rheden-Regiobode / Voorinschrijving avondvierdaagse

Voorinschrijving avondvierdaagse

DIEREN – Van maandag 13 mei tot en met donderdag 16 mei wordt de avondvierdaagse in Dieren gehouden. Tot en met vrijdag 11 mei is de voorinschrijving geopend op de volgende adressen Buitensingel 1B in Ellecom en Willem de Feschlaan 18 in Dieren. De kosten zijn 2,50 euro zonder medaille en 5 euro met medaille. Na-inschrijving kost 0,50 euro meer. In verband met omleidingen op de Harderwijkerweg vindt de start in delen plaats. Voorinschrijvers starten eerst.

Lees ook

Rheden kan aan de slag met warmtetransitie

GEM. RHEDEN – De gemeenteraad van Rheden heeft dinsdag 20 april de Warmtetransitievisie Rheden unaniem …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.