Home / Rheden-Regiobode / Volkstuinen te huur

Volkstuinen te huur

Volkstuinen te huur

DIEREN – Bij de Dierense Tuindersvereniging (DTV) zijn nog een aantal volkstuinen te huur. De tuinders zijn zelf erg enthousiast over hun hobby: “Het is een prima manier om alle spieren aan het werk te zetten. Niet in een zweterige sportschool, maar lekker buiten. Ontspannen bezig zijn en ongemerkt overtollige kilo’s verliezen. Bovendien hou je er een vriezer met de heerlijkste groenten aan over en kost een mooi boeket bloemen hoegenaamd niets meer.” Het terrein van de tuindersvereniging ligt aan de Kerkweg 8 in Spankeren, is ongeveer 2 hectare groot en biedt plaats aan zo’n 190 tuinen. Wie lid wordt hoeft geen ervaring te hebben met tuinieren. “Zaaigoed, wat tuingereedschap en vooral plezier zijn de geheimen achter de grootste successen.” Er zijn meerdere percelen te huur. Meer informatie is te vinden op de website van de vereniging, maar belangstellenden zijn ook van harte welkom om eens te komen kijken.

www.dierensetuindersvereniging.nl

Lees ook

Online Ik buurt mee-lezing Van Plato tot Danto

VELP – Peter Zuidema verzorgt woensdag 9 december een Ik buurt mee!-lezing over kunst door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.