Home / Rheden-Regiobode / Vogelexcursie in het Rozendaalse bos

Vogelexcursie in het Rozendaalse bos

Vogelexcursie in het Rozendaalse bos

ROZENDAAL – Het PAK Rozendaal verzorgt zaterdag 6 april een vogelexcursie in de bossen bij Rozendaal. Deelnemers krijgen tekst en uitleg over de vele vogels die in de bossen voorkomen. Op dit moment laten veel vogels ‘s ochtends van zich horen met uitbundig gezang. Tijdens deze wandeling geeft Ruud van de Garde uitleg over het uit elkaar houden van alle verschillende vogelsoorten. De excursie start om 8.00 uur bij de ingang van kasteel Rosendael en duurt maximaal anderhalf uur. Aanmelden via excursie@pak-rozendaal.nl is noodzakelijk. De politieke partij PAK staat voor groen, samen en duurzaam. “Het organiseren van een natuurexcursie is een goed voorbeeld van een activiteit die wij als PAK van harte toejuichen”, aldus de organisatie.

Lees ook

Voorspoedige herstart buurtbus

SPANKEREN – In de twee maanden dat de buurtbus Spankeren-Dieren weer mag rijden, maken meer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.