Home / Brummen-Regiobode / Vogelbeurs in Beekbergen

Vogelbeurs in Beekbergen

Vogelbeurs in Beekbergen

BEEKBERGEN – Vogelclub De Veluwe houdt op zaterdag 13 april weer haar maandelijkse vogelbeurs. Deze is van 9.00 tot 12.00 uur in dorpshuis de Hoge Weye in Beekbergen. Er worden diverse soorten vogels aangeboden, zoals parkieten, kanaries en tropische vogels. Het is mogelijk vogels te kopen en verkopen. Ook zijn er mensen aanwezig om informatie te geven over verschillende vogelsoorten. De entree is gratis en de koffie staat klaar.

Lees ook

Oecumenische dienst in Klarenbeek

KLARENBEEK – Op zondag 27 juni wordt in de Protestantse kerk aan de Woudweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.