Home / Brummen-Regiobode / Vind het Ei op de Hoge Veluwe

Vind het Ei op de Hoge Veluwe

Vind het Ei op de Hoge Veluwe

HOENDERLOO – Vind het Ei! is het jaarlijkse eierzoekfestijn van De Hoge Veluwe. De paashaas verstopt maandag 22 april, Tweede Paasdag, de eieren op twee afgezette locaties. Er wordt gezocht in twee leeftijdscategorieën: kinderen tot en met 5 jaar en kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Wie een gouden, zilveren of bronzen ei vindt, krijgt zelfs een speciale prijs. Voordat het zoeken begint, zijn er op de Paasmarkt al allerlei leuke activiteiten te doen voor de kinderen. Ouders kunnen ondertussen een kijkje nemen bij de kramen van de Paasmarkt. De activiteiten duren van 10.00 tot 13.00 uur, het paaseieren zoeken is van 13.00 tot 14.00 uur met aansluitend de prijsuitreiking. Deelname is gratis, exclusief entree tot het Park. Van 13.30 tot 15.30 uur is er een paaswandeling voor het hele gezin. Meewandelen kost 3 euro voor volwassenen en 1,50 euro voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Lees ook

Brummense zwagers geven Concordia toekomst

BRUMMEN – Brummense zwagers Bart Oudendijk en Olaf Harleman hebben Concordia in Brummen gekocht. Afgelopen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.