Home / Rheden-Regiobode / Verwarde mannen in De Nieuwe Ruimte

Verwarde mannen in De Nieuwe Ruimte

Verwarde mannen in De Nieuwe Ruimte

VELP- De Nieuwe Ruimte aan Den Heuvel 32 in Rheden is op Paaszondag (21 april) en op Koningsdag (27 april) gesloten. Dat betekent dat de expositie De Moeder, De Vrouw alleen nog te zien is op zaterdag 20 en zondag 28 april. De tentoonstelling wordt op zondag 28 april afgesloten met een concert van het trio Mannen in de War, bestaande uit Hammie Siebes, Theo Koster en Ronald Peters. Zij spelen akoestische pop/folk en beginnen daar om 14.00 uur mee. De Nieuwe Ruimte is in de weekenden doorgaans geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

www.nieuwe-ruimte.nl

Lees ook

Nieuwe sponsoren voor v.v. Dieren

DIEREN – VV Dieren is blij met twee nieuwe sponsoren. Bertho van den Ent van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.