Home / Brummen-Regiobode / Verkoop Israëlische producten

Verkoop Israëlische producten

EERBEEK – Thea en Hans Jansen in Eerbeek houden vrijdag 3 en zaterdag 4 mei een verkoop van Israëlische producten, zoals levensmiddelen, wijn, speelgoed, sieraden en cadeaus. De opbrengst is bestemd voor de steun aan Joodse immigranten in Israël. “Elk jaar komen veel Joden naar Israël toe om daar een nieuw bestaan op te bouwen. Dat is voor hen economisch, fysiek en emotioneel een grote uitdaging. We kunnen hen helpen, een hart onder de riem steken door producten te kopen die in Israël geproduceerd zijn. Hiermee steunt u de economie en het welzijn van de mensen”, vertellen Thea en Hans Jansen. De producten die zij verkopen komen veelal van kleine bedrijven die nog in ontwikkeling zijn en mogelijk aan meer immigranten werk kunnen gaan bieden. Ze worden geïmporteerd door het Israël Producten Centrum in Nijkerk en door het echtpaar Jansen zonder winstoogmerk verkocht. De verkoop is vrijdag van 14.00 tot 19.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur aan de Kloosterstraat 23 in Eerbeek.

Lees ook

VriendenLoterij steunt vv Oeken met 5.000 euro

BRUMMEN – vv Oeken krijgt 5000 euro van de VriendenLoterij. De club uit Brummen (Broek) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.