Home / Brummen-Regiobode / Verkoop bij snuffelschuurtje

Verkoop bij snuffelschuurtje

Verkoop bij snuffelschuurtje

BRUMMEN – Al zeven jaar kunnen mensen iedere vrijdag neuzen tussen de tweedehands spulletjes in het Snuffelschuurtje aan de Marten Putstraat 6 in Brummen. Bij het Snuffelschuurtje krijgen gebruikte spullen, zoals serviesgoed, keukengerei, kleding, sieraden en speelgoed, een tweede kans. Dit zorgt er niet alleen voor dat mensen voordelig aankopen kunnen doen, het is ook nog eens heel duurzaam! Wat het extra bijzonder maakt is dat de gehele opbrengst naar goede doelen gaat. Het geld is bestemd voor Stichting Hongerpot en operaties van gehandicapte kinderen in Nigeria. De medewerkers van het Snuffelschuurtje nodigen iedereen van harte uit om ook een keer een kijkje te komen nemen. Het schuurtje is iedere vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur geopend, ook voor de inbreng van goederen.

Lees ook

Oecumenische dienst in Klarenbeek

KLARENBEEK – Op zondag 27 juni wordt in de Protestantse kerk aan de Woudweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.