Home / Doesburg-Regiobode / Verhalenverteller bij de koffie

Verhalenverteller bij de koffie

Verhalenverteller bij de koffie

DOESBURG – Op woensdag 3 april keert verhalenverteller Jan Alfrink uit Zutphen terug in ‘Wat hebben we bij de koffie?’ in de Martinikerk in Doesburg. Deze keer vertelt hij mooie verhalen en trakteert hij op marionettenspel. Onder meer het verhaal van De Kleine Prins van Antoine de Saint-Exupéry komt aan bod. Gemma Alfrink zal de verhalen wederom muzikaal omlijsten.
‘Wat hebben we bij de koffie?’ wordt elke eerste woensdag van de maand gehouden in de Koffie- Thee- en Aandachtschenkerij van de Martinikerk in Doesburg. Het zijn gezellige en open ontmoetingsochtenden met iets lekkers en een kort programma bij de koffie. Dat kan een gastspreker zijn, maar ook iets met film of muziek. De bijeenkomsten beginnen om 10.00 uur en duren tot ongeveer 11.30 uur. Iedereen is van harte welkom.

Lees ook

Turks sprekende vrijwilliger gezocht

DOESBURG – VIT-hulp bij mantelzorg is op zoek naar een Turks sprekende vrijwilliger voor een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.