Home / Brummen-Regiobode / Veel bezoekers voor Beekbergens Toneel

Veel bezoekers voor Beekbergens Toneel

BEEKBERGEN – Vorig weekend stonden de toneelspelers van Het Beekbergens Toneel op het podium voor de uitvoering van ‘Een eitje, makkelijk zat’. Vierhonderd bezoekers aanschouwden het stuk. Het toneelstuk bestond uit drie bedrijven en ging over stadse mensen die een oude boerderij kochten om op te knappen als Bed & Breakfast. Dit ging niet helemaal zoals gepland, want de boerderij bleek een ware bouwval te zijn. Naast de toneelspelers oogstten ook de decorbouwers een groot applaus. Zij hadden op het podium drie deuren en een echte bedstee gebouwd.

Lees ook

Wandel en Handel in de Wijk

DOESBURG – Zondag 6 december wordt tussen 12.00 en 16.00 uur de eerste editie gehouden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.