Home / Brummen-Regiobode / Uitstapje van Loenense ouderen

Uitstapje van Loenense ouderen

LOENEN – Na de succesvolle edities van voorgaande jaren, wordt er ook dit jaar weer een gezellig ouderenuitje in Loenen georganiseerd. Deze keer vindt idt plaats op vrijdag 17 mei.

Er wordt gestart om 14.00 uur bij de Bruisbeek met een kopje koffie of thee. Daarna in de bus voor een mooie rondrit door een ander deel van Loenen, namelijk ‘over het kanaal’. Het gezelschap komt zelfs nog een stukje op ander, niet-Loenens grondgebied. Om het uitje ook mogelijk te maken voor degenen die minder goed ter been zijn, zullen er onderweg geen uitstapmomenten zijn, maar wel voldoende stops om vanuit de bus te kijken naar het moois dat gepasseerd wordt.
De duur van de rondrit is anderhalf tot twee uur. Bij terugkomst bij de Bruisbeek is er voor allen een kopje soep en lekkere warme en koude hapjes. Thuis hoeft men dan niet meer te eten. De afsluiting zal zo ongeveer om 17.30 uur zijn.
Dit jaar wordt voor het eerst een eigen bijdrage gevraagd van 5 euro. Dit bedrag graag gepast afrekenen bij het begin in de Bruisbeek. Opgeven voor deze middag is mogelijk tot 1 mei op de bekende adressen: de Bruisbeek, KVV, VCL en de Zonnebloem.

Lees ook

Brummense zwagers geven Concordia toekomst

BRUMMEN – Brummense zwagers Bart Oudendijk en Olaf Harleman hebben Concordia in Brummen gekocht. Afgelopen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.