Home / Brummen-Regiobode / Typediploma op zak

Typediploma op zak

EMPE – Alle cursisten van de Typejuf in Empe zijn woensdag 27 maart geslaagd voor hun CBT-diploma Typevaardigheid. Hiervoor moesten zij 7 minuten typen met een snelheid van 100 aanslagen per minuut. De gemiddelde snelheid van de kinderen liet zien dat zij het meer dan goed hebben gedaan, zij behaalden 179 aanslagen per minuut en typten vrijwel foutloos. Typejuf Ingrid Deelen is apetrots op haar leerlingen. “De kinderen hebben hard gewerkt, toonden doorzettingsvermogen en, hebben zichzelf overwonnen. Daarnaast hebben ze geleerd hoe ze in Word allerlei werkstukjes kunnen maken.” De jongens en meisjes, vooral afkomstig uit Brummen, Empe en Hall, hebben na het examen hun typediploma’s en Word-certificaten in ontvangst mogen nemen. Robin, Mels, Eliza, Tim, Ivar, Daan, Fleur, Jelte, Rik, Ties, Nikki, Renske, Anne, Aniek, Lieke, Luc, Silvano, Wenke, Kim, Myrthe, Nikki, Eva, Quinten, Milan, Rick, Storm, Mark en Femke zijn trots op hun prestatie.

Lees ook

Zaag je eigen kerstboom op de Hoge Veluwe

HOENDERLOO – Park de Hoge Veluwe biedt bezoekers ook dit jaar weer de mogelijkheid hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.