Home / Rheden-Regiobode / Tulpenverkoop Gelreband

Tulpenverkoop Gelreband

Tulpenverkoop Gelreband

DIEREN – De Dierense Gelreband houdt op vrijdag 5 en zaterdag 6 april weer de jaarlijkse tulpenactie. Muzikanten en vrijwilligers van de vereniging gaan dan langs de deuren in Dieren om zoveel mogelijk van de kleurrijke voorjaarsbloemen te verkopen. De opbrengst van de tulpenactie wordt besteed aan onder andere nieuwe kleding. Waar de vereniging in het verleden nog als traditioneel muziekkorps door het leven ging, is de Gelreband achter de schermen hard aan het werk om een moderne stageband te worden met herkenbare muziek.

Lees ook

Online Ik buurt mee-lezing Van Plato tot Danto

VELP – Peter Zuidema verzorgt woensdag 9 december een Ik buurt mee!-lezing over kunst door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.