Home / Doesburg-Regiobode / Toneelvoorstelling Remonstranten

Toneelvoorstelling Remonstranten

Toneelvoorstelling Remonstranten

DOESBURG – Acteur en cultuurpedagoog Marijke Broekhuijsen speelt op zondag 14 april om 15.00 uur een vertelvoorstelling in de Gasthuiskerk in Doesburg. In deze voorstelling komen actuele vragen en dilemma’s uit de huidige tijd aan bod. Dat gebeurt met verhalen, geschiedenis en muziek. In een zoektocht deelt de verteller haar zorgen, reflecties en plezier. In het kader van de viering van ‘400 jaar Remonstranten’ in 2019, stelt het landelijk bureau deze voorstelling ‘Zit er nog rek in?’ beschikbaar aan remonstrantse gemeenten. De toegang is gratis.

Lees ook

Bijeenkomst over locatie Horizon de Ooi

DOESBURG – Woensdag 25 november houdt de gemeenten Doesburg een bijeenkomst in De Waag om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.