Home / Brummen-Regiobode / Toneelvereniging KDO schittert in Loenen

Toneelvereniging KDO schittert in Loenen

LOENEN – Voor de eerste maal presenteerde de toneelvereniging KDO uit Eerbeek haar uitvoeringen in het dorpscentrum De Brink in Loenen. Fans van deze toneelclub moesten een tijdje geduld hebben want tweemaal werd KDO verdreven van hun speelplek. De spelers streken neer in De Brink wat hen prima is bevallen. De ruime toneelaccommodatie in dit gebouw is bijzonder welkom. Het wachten werd royaal beloond met een geweldige klucht waarbij vooral Harry ter Hove schitterde in de hoofdrol van Hendrik Buitendijk. De klucht ‘Boerenbont en rode lampjes’ was in het afgelopen weekend driemaal een topper waarbij alle spelers goed op dreef waren. Meer dan vijfhonderd bezoekers hebben enorm genoten. Verderop in deze krant is een uitgebreider verslag te lezen.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Uitdaging! en Dutch Design in Kunstlab Doesburg

DOESBURG – Het Kunstlab in Doesburg heeft in december het thema Dutch Design. In de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.