Home / Doesburg-Regiobode / Toertochtjes PGAD

Toertochtjes PGAD

Toertochtjes PGAD

ANGERLO – Op zondag 14 april verzorgt de Protestantse Gemeente Angerlo Doesburg (PGAD) weer een toertochtje. De toertochtjes zijn bedoeld voor mensen die vanwege leeftijd of lichamelijk beperkte mogelijkheden niet meer zo vrij zijn om te gaan en te staan waar ze willen, maar graag ook eens iets meer zien en beleven dan hun eigen huis, directe omgeving of gang naar de winkel. Deelnemers moeten wel goed genoeg ter been zijn om in een gewone personenauto te kunnen meerijden. De toertochtjes zijn bestemd voor zowel leden als niet-leden van de PGAD. De kosten voor het tochtje bedragen 2,50 euro persoon. De tocht begint om 13.30 en duurt tot ongeveer 16.30 uur. Ook worden er nog chauffeurs gezocht die in het bezit zijn van rijbewijs B en een inzittendenverzekering hebben. Brandstofkosten worden vergoed. Aanmelden kan via marjoleinsomsen@gmail.com of tel. 0313 – 475819, of via rimkekingma@planet.nl of tel. 0313 – 479552.

Lees ook

Turks sprekende vrijwilliger gezocht

DOESBURG – VIT-hulp bij mantelzorg is op zoek naar een Turks sprekende vrijwilliger voor een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.