Home / Rheden-Regiobode / Thriller en animatiefilm bij Filmhuis Dieren

Thriller en animatiefilm bij Filmhuis Dieren

DIEREN – Op dinsdag 30 april om 20.00 uur vertoont Filmhuis Dieren de ijzingwekkende thriller Arctic. Op woensdag 1 mei om 14.30 uur draait de Nederlands gesproken animatiefilm Missing Link. De films zijn te zien in Schouwburg Theothorne in Dieren.

In Arctic stort op de Noordpool een vliegtuig neer, waarbij alleen Overgård de crash overleeft. Hij wordt geconfronteerd met verschrikkelijke kou en volledige afzondering. Zelfs wanneer redding nabij lijkt in de vorm van een helikopter, laat het meedogenloze klimaat van zich horen en stort de heli door ijzige stormwinden neer. Met de enige overlevende van die crash onder zijn hoede zal Overgård een besluit moeten nemen: blijft hij in de relatieve veiligheid van zijn geïmproviseerde kamp of gaat hij zoeken naar hulp door een levensgevaarlijke reis te maken door onbekend terrein.

Kinder-animatiefilm Missing Link draait om de charismatische avonturier Sir Lionel Frost. Hij is stomverbaasd wanneer hij diep in de Amerikaanse bossen de ontbrekende schakel tussen aap en mens ontdekt. Deze toepasselijk genaamde Link is echter allesbehalve een monster. Hij is verrassend slim en charmant maar ook eenzaam omdat hij alleen leeft en niet weet waar hij vandaan komt. Bijgestaan door de temperamentvolle avonturier Adelina Fortnight, gaan Link en Sir Lionel op een razend spannend avontuur op zoek naar Link’s lang verloren familie: de Yeti’s. De film is Nederlands gesproken.

www.filmhuisdieren.nl

Lees ook

Fotografe zoekt 52-plussers

RHEDEN – Fotograaf Fenneke Visscher uit Rheden is op zoek naar gewone mensen van 52 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.