Home / Brummen-Regiobode / Themaweek en Daltondag op Kindcentrum Het P@rk

Themaweek en Daltondag op Kindcentrum Het P@rk

BRUMMEN – Vorige week was het een gezellige boel op Kindcentrum Het P@rk. Deze week stond geheel in het teken van het thema insecten. Er waren door de week heen allerlei knutselactiviteiten en workshops van kunstenares Jacqueline van Munster. Ook Jan-Peter Oudenampsen de mierenboer van de mierenboerderij kwam een bezoek brengen aan de school. Tijdens deze week stond het samenwerken met kinderen uit andere groepen centraal: oudere kinderen hielpen jongere kinderen. Op woensdag werd de nationale Daltondag gevierd. Cup A Music werd uitgenodigd en ging met alle groepen muzikaal aan de slag. Aan het einde van die dag mochten de kinderen laten horen wat ze die dag geleerd hadden aan hun ouders, opa’s en oma’s.
Vrijdagmiddag werd de themaweek afgesloten met presentaties in alle lokalen. Er waren zelf geknutselde insecten, gedichten, strips en verhalen over insecten, interviewfilmpjes, toneelstukjes en animatiefilmpjes over insecten te zien.

Lees ook

Hele bebouwde kom van Brummen wordt 30 km/uur

BRUMMEN / LEUVENHEIM – De snelheid binnen de gehele bebouwde kom van Brummen en een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.