Home / Rheden-Regiobode / Theatergroep Troep speelt Theevisite

Theatergroep Troep speelt Theevisite

LAAG-SOEREN – Theatergroep Troep uit Laag-Soeren speelt de komende weken de voorstelling Theevisite van Harold Pinter. Het publiek kan op zaterdagen 6 en 13 april en zondag 14 april in ‘t Sprengenhus in Laag-Soeren komen kijken naar dit absurdistische stuk.

Troep laat met dit stuk een paar dagen zien uit het leven van Robbert, een succesvolle zakenman in sanitair. Hij is weduwnaar, heeft twee dochters en gaat trouwen met de veel jongere Diana. Hij bombardeert broer Willy van zijn kersverse vrouw, die hij nog maar nauwelijks kent en met wie Diana wel erg intiem is, tot compagnon. Ook neemt hij een verleidelijke secretaresse in dienst en vervolgens wil Willy dat Diana ook in het bedrijf komt werken. Dan krijgt Robbert last van zijn ogen, maar volgens vriend en oogspecialist Peter is er niets met Robberts ogen aan de hand en spelen er andere dingen.

Deze absurdistische voorstelling geeft een intrigerende kijk op de onderliggende verhoudingen, zegt Troep. Dit levert zowel komische als tragische situaties op. De voorstelling is zaterdag 6 en 13 april om 20.30 uur te zien en op zondag 14 april om 14.30 uur. Kaarten kosten 10 euro en zijn te reserveren via troeptoneel@gmail.com of tel. 0313 – 496595.

Lees ook

Ik vind: Een elfde gebod

Hoe gaat dat in zo’n dorp als Ellecom? Je komt elkaar weer tegen: even lopen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.