Home / Brummen-Regiobode / The Passion ook in Loenen

The Passion ook in Loenen

LOENEN – Op vrijdag 19 april wordt om 19.30 uur in de RK Kerk in Loenen The Passion opgevoerd, het lijdensverhaal door de ogen van Simon Petrus. Medewerking verlenen de koren Step by Step, Inspiration en Seven-up. Marlies Tiemens gaat de gezamenlijke koren dirigeren. Ruud Bloemendaal is de verteller.
Het Lijdensverhaal wordt in elf aktes verteld en gezongen. Begonnen wordt met de Intocht in Jeruzalem en het Hosana, gevolgd door een terugblik op de roeping van Simon Petrus en Andreas. Na ruim een uur wordt afgesloten met Akte 11: Vooruitblik op hoop en het nieuwe Jeruzalem en het zingen van I Am your God en Alpha en Omega.
Mark Brunsveld begeleidt de koren aan de piano en Sven de Leau op cello. De teksten zijn van Frans Ort. Het licht, geluid en animatie is van de familie Tiemens. Om de kosten voor de koren te beperken wordt bij de uitgang een bijdrage gevraagd.

Lees ook

Brummense zwagers geven Concordia toekomst

BRUMMEN – Brummense zwagers Bart Oudendijk en Olaf Harleman hebben Concordia in Brummen gekocht. Afgelopen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.