Home / Brummen-Regiobode / Tentoonstelling over Klarenbeek

Tentoonstelling over Klarenbeek

KLARENBEEK – Van 10 april tot 5 mei is in de Maalderij in Klarenbeek een tentoonstelling te bezoeken. Op de tentoonstelling zijn foto’s, films en objecten van Klarenbeek te zien. De tentoonstelling is samengesteld door CODA in samenwerking met Klarenbeeks Belang en is op werkdagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Op donderdag 25 april is er van 10.00 tot 12.00 uur een Verhalentafel, er worden dan in informele sfeer herinneringen over Klarenbeek en omgeving opgehaald. De entree is gratis. De tentoonstelling is helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Lees ook

Jaap Schut speelt doedelzak voor kinderen in Colombia

EERBEEK – Op zaterdag 17 Augustus speelt Jaap Schut bij de Jumbo in Eerbeek weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.