Home / Brummen-Regiobode / Tentoonstelling over Klarenbeek

Tentoonstelling over Klarenbeek

KLARENBEEK – Van 10 april tot 5 mei is in de Maalderij in Klarenbeek een tentoonstelling te bezoeken. Op de tentoonstelling zijn foto’s, films en objecten van Klarenbeek te zien. De tentoonstelling is samengesteld door CODA in samenwerking met Klarenbeeks Belang en is op werkdagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Op donderdag 25 april is er van 10.00 tot 12.00 uur een Verhalentafel, er worden dan in informele sfeer herinneringen over Klarenbeek en omgeving opgehaald. De entree is gratis. De tentoonstelling is helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Lees ook

Sportief wandelen en fietsen in Klarenbeek

KLARENBEEK – Sportief wandelen door de landerijen, bossen en over wegen rondom Klarenbeek kan iedere …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.