Home / Rheden-Regiobode / Tennissen in Rheden

Tennissen in Rheden

Tennissen in Rheden

RHEDEN – Tennisvereniging RTC de Laak in Rheden biedt een kennismaking aan met de tennissport. In vijf groepslessen leren sportievelingen – ‘jong, maar zeker ook oud’ – onder leiding van Jaco Beeuwkes de basisbeginselen van de sport. De kosten zijn 40 euro.
RTC de Laak bestaat vijftig jaar en beschikt over een complex met zeven banen voor de 225 leden. “Er is dus altijd een baan om te spelen”, aldus de club. Verder worden er jaarlijks twee toernooien georganiseerd en zijn er heel veel competitiemogelijkheden voor gevorderden.
Mensen die interesse hebben kunnen contact opnemen met Jaco via tel. 06-25637536. “Als je na de kennismaking lid wordt, krijg je diezelfde 40 euro korting op je contributie over 2019”, aldus RTC de Laak.

www.rtcdelaak.nl

Lees ook

Nieuwe sponsoren voor v.v. Dieren

DIEREN – VV Dieren is blij met twee nieuwe sponsoren. Bertho van den Ent van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.