Home / Doesburg-Regiobode / Tafeltennisvereniging Drusus Doesburg zoekt nieuw talent

Tafeltennisvereniging Drusus Doesburg zoekt nieuw talent

DOESBURG – Tafeltennisvereniging Drusus in Doesburg kan nieuwe spelers gebruiken. Drusus is een gezellige vereniging en iedereen is welkom. Mensen die op de camping weleens een balletje slaan, maar ook mensen die vroeger misschien hebben getafeltennist, iedereen kan komen kijken bij een training. Zowel de recreanten als de competitiespelers van Drusus spelen op dinsdag van 19.15 tot 23.00 uur en op donderdag van 20.00 tot 22.00 uur in de gymzaal aan de Wilgenstraat, tegenover de Aldi op de Ooi. Wie sportkleding en zaalsportschoenen aantrekt, kan zelfs meteen ‘aan de slag’.
Drusus houdt, samen met de Dierense tafeltennisvereniging Gazelle, op zaterdag 18 en zondag 19 mei het jaarlijkse Doedie-toernooi. Zaterdag spelen de dubbels van 19.00 tot 22.00 uur en zondag de individuele spelers van 10.00 tot 19.00 uur. Publiek is zeker welkom, maar aanmelden is ook al mogelijk. Het toernooi is voor leden van Gazelle, Drusus en inwoners van Doesburg en omstreken. Inschrijven kan voor 9 mei via ttvdrusus@xs4all.nl. Deelname kost 6 euro, voor de wedstrijd contact te voldoen.

www.ttvdrususdoesburg.nl

Lees ook

Wandel en Handel in de Wijk

DOESBURG – Zondag 6 december wordt tussen 12.00 en 16.00 uur de eerste editie gehouden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.